Clinics en workshops

regelmatig organiseert Kim Buuron clinics en workshops op haar eigen stal locatie. De plannen voor dit jaar worden al weer gesmeed!

Workshop Agility:

Deze zal verzorgd gaan worden door Leon van Eersel van www.snowville.eu Op een speelse manier wordt er een obstakel parcours doorlopen met je paard. Positief belonen en een goede vriendelijke communicatie staat hierbij centraal. De workshop zal gepland gaan worden in voorjaar / zomer 2015

Tteam en Ttouch

Deze zal verzorgd worden door Angèle van Tilburg www.paardenmensinbalans.nl We zullen aandacht besteden aan de ttouches, het tteam werk. We oefenen op elkaar en op de paarden. De workshop zal gepland worden in voorjaar zomer 2015. Hou de agenda in de gaten!

Dissectie

Samen met Ingrid Pas zullen er naar behoefte dissectie workshops georganiseerd worden. Mogelijkheden zijn er om meer kennis op te doen over anatomie van paardenhoofd en paardenvoeten. Neem contact op voor meer informatie

Anatomie / Biomechanica

Zowel voor kinderen als volwassenen kunnen er workshops over de anatomie en het bewegingsapparaat van paarden georganiseerd worden.

Spelletjesmiddag

In voorjaar 2015 zal er een spelletjes middag georganiseerd gaan worden voor kinderen en volwassenen. Meer informatie volgt

Obstakeltraining

Altijd leuk om te doen! Obstakeltraining met je paard. Ga werken aan leiderschap en vertrouwen en doorloop een moeilijk parcours met je paard. Wat moeilijk lijkt wordt steeds makkelijker wanneer je rekening houdt met het wezen paard!

trailerladen

Veilig op stap met je paard, dat wil iedereen. Tijdens deze workshop (of lessen indien noodzakelijk) gaan we via  loswerk en grondwerkoefeningen werken aan communicatie, leiderschap en vertrouwen. Het paard mag leren vertrouwen op zijn mens. Via obstakeltraining en veel belonen gaan we aan de slag.

Lesdag Freestyle

Ik kan een lesdag op eigen of uw locatie geven in het freestyle systeem. Op de kennismaking werken we altijd met loswerken en grondwerk. We oefenen eerst zelf voor we met de paarden aan de slag gaan.

Bezoek Koninkpaarden Slot Loevestijn

Samen met gids Tanja de Bode gaan we op bezoek bij de kudde Konikpaarden bij Slot Loevestijn. Bij voldoende aanvraag kunnen we dit plannen.