laatste Nieuws

December 2021

Wat een gek jaar is 2021 geweest zeg, Een jaar met ups en downs. Veel ups maar ook wel een aantal diepe downs. Het leven van veel van mijn cliënten staat op zijn kop ten gevolge van de CORONA crisis.

 

De start van de bouw van ons nieuwe huis en ook dit jaar weer een aantal prachtige kanjers kunnen “ontslaan”uit de zorg, Goed op eigen benen staan, niet meer snijden, depressie overwonnen, een baan, een huis, en veel meer levensgeluk.

Dankbaar voor de mooie lessen bij de IKEV en de CREF methode om trauma te verwerken en het basisvertrouwen te vergroten. Ik heb in 2021 mij zelf de tijd gegeven om met mijn eigen trauma’s aan de slag te gaan.

2022 voor mij een jaar van manifesteren, meer plezier en doen waar je goed in bent!! en vooral plezier maken en werken aan je eigen bucket list!

Januari 2020

alweer een nieuw jaar waarin we hopelijk met zijn allen mogen werken aan wie we zijn en ons levensgeluk.

Omdat de kinderen en jongeren waarmee ik werk steeds vaker te maken krijgen met traumatische ervaringen heb ik besloten om mezelf ook wat verder in deze richting te scholen. Voor nu staan de volgende trainingen en workshops voor mijzelf op het programma!

  • 11 januari: werkvormendag kindercoaches
  • februari 2 daagse training werken met kinderen en jongeren met inzet van paarden bij open 2 contact
  • april 2 daagse basisvertrouwen en hechting bij IKEV / cref methode
  • juni update instructeursopleiding centered riding

Het einde van 2019 was zwaar en emotioneel!

Fay , Valanda en Tim zijn niet meer in ons midden.

Samen met de kinderen en jongeren hebben we gerouwd om het overlijden van de dieren. Tim is al begraven maar de as van Valanda en Fay zal op een later moment nog worden uit gestrooid. Een heleboel kinderen willen nog iets bijdragen aan het afscheid!

Oktober 2019: basiskeurmerk behaalt bij de vereniging voor paardencoaching . De vereniging is hard bezig met de vergoedingen voor therapie met paarden door de zorg verzekeraars!!

Augustus 2019 : de omzetting naar plattelandswoning is rond dus we kunnen in gesprek met de architect over ons nieuw te bouwen paleisje 🙂

2017:

Yes!!!!!! Ik ben door de gemeente voor de komende 4 jaar gecontracteerd zorgaanbieder!!!

Dus als u hulp wilt van mij en mijn paarden voor uw kind dan kan dat vergoed worden door de gemeente!!!!!