laatste Nieuws

December 2020

Wat een gek jaar is 2020 geweest zeg, Een jaar met ups en downs. Veel ups maar ook wel een aantal diepe downs. Het leven van veel van mijn cliënten staat op zijn kop ten gevolge van de CORONA crisis.

Verdrietig nieuws toen Honduras H in juni overleed aan acuut leverfalen met hersenuitval tot gevolg.

De aanschaf van Maximaal, ofwel meneer Max in Juli, daags na mijn verjaardag

 

De plannen voor ons nieuw te bouwen huis die gestaag vorderen in overleg met de architect

Maar ook dit jaar weer een aantal prachtige kanjers kunnen “ontslaan”uit de zorg, Goed op eigen benen staan, niet meer snijden, depressie overwonnen, een baan, een huis, en veel meer levensgeluk.

Zelf ben ik inmiddels hard aan de slag met hulp van goede therapeuten om de stukken trauma die er nog zitten met betrekking tot het overlijden van Valanda een plekje te geven. Over 2 weken ga ik van haar huid een nieuwe drum maken. Het zal geen moederdrum worden, maar een mooie handdrum. Ik ben benieuwd naar de processen die weer in gang gaan.

Dankbaar voor de mooie lessen bij de IKEV en de CREF methode om trauma te verwerken en het basisvertrouwen te vergroten. Ik gun mijzelf 2021 om met mijn eigen trauma’s aan de slag te gaan, waarna ik in 2021 aan de opleiding zal gaan beginnen tot CREF behandelaar. https://youtu.be/DzOONIjMM2Y

 

Januari 2020

alweer een nieuw jaar waarin we hopelijk met zijn allen mogen werken aan wie we zijn en ons levensgeluk.

Omdat de kinderen en jongeren waarmee ik werk steeds vaker te maken krijgen met traumatische ervaringen heb ik besloten om mezelf ook wat verder in deze richting te scholen. Voor nu staan de volgende trainingen en workshops voor mijzelf op het programma!

  • 11 januari: werkvormendag kindercoaches
  • februari 2 daagse training werken met kinderen en jongeren met inzet van paarden bij open 2 contact
  • april 2 daagse basisvertrouwen en hechting bij IKEV / cref methode
  • juni update instructeursopleiding centered riding

Het einde van 2019 was zwaar en emotioneel!

Fay , Valanda en Tim zijn niet meer in ons midden.

Samen met de kinderen en jongeren hebben we gerouwd om het overlijden van de dieren. Tim is al begraven maar de as van Valanda en Fay zal op een later moment nog worden uit gestrooid. Een heleboel kinderen willen nog iets bijdragen aan het afscheid!

Oktober 2019: basiskeurmerk behaalt bij de vereniging voor paardencoaching . De vereniging is hard bezig met de vergoedingen voor therapie met paarden door de zorg verzekeraars!!

Augustus 2019 : de omzetting naar plattelandswoning is rond dus we kunnen in gesprek met de architect over ons nieuw te bouwen paleisje 🙂

2017:

Yes!!!!!! Ik ben door de gemeente voor de komende 4 jaar gecontracteerd zorgaanbieder!!!

Dus als u hulp wilt van mij en mijn paarden voor uw kind dan kan dat vergoed worden door de gemeente!!!!!