Faalangst reductietraining

Faalangst reductie training
Deze training is bedoeld voor kinderen/ jong volwassenen die last hebben van faalangst.
Als je hier last van hebt dan vind je het moeilijk om aan iets nieuws te beginnen, heb je weinig vertrouwen in jezelf en denk je vaak dat je iets niet kunt. Daarbij komen vaak ook allerlei lichamelijke klachten voor, zoals rood worden, hevig transpireren, trillende handen en knieën en hartkloppingen voor.
Deze lichamelijke klachten zullen ook herkenbaar zijn voor mensen met angst in het algemeen. Ook voor hen is deze training uitermate geschikt.
Door de aanpak en bespreking tijdens de trainingen kun je zelf aan de slag met toepassen van het geleerde op de angstsituatie waarmeeje te maken hebt.
We denken dan bijvoorbeeld aan angst om contact te maken of angst om te spreken in het openbaar. Wanneer u twijfelt aan het effect van deze training voor uw specifieke angst, mail dan gerust om informatie, Ik zal uw vraag zorgvuldig beantwoorden.
Tijdens de 10 bijeenkomsten gaan we groepsgewijs aan de slag, met uw gedachten en gevoelens. Het belangrijkste, maar ook lastigste gevoel zal angst zijn. Angst is een bekend basisgevoel, dat ons waarschuwt wanneer er gevaar dreigt. Door oefenen leert u een andere manier van denken, zodat nieuwe zaken niet angstig en gevaarlijk voor u zijn, maar een nieuwe uitdaging, een nieuwe kans voor u gaan betekenen.